Bag navnet KOMMAA gemmer sig…

Kommunikation – Marketing – Annoncering

Qua min meget brede baggrund ville jeg vælge et navn der var bredt og gemte på mange kompetencer, og det blev så KOMMAA. Ordene ovenfor blev dem der gav mest mening og som fungerede sammen. Samtidig fungerer jeg anonymt i en virksomheds markedsføring – ligesom et komma, det blot får det hele til at hænge lidt bedre sammen.

Bag KOMMAA står jeg, Pernille Bregnhøj, og jeg har side 2003 haft selvstændig virksomhed ved siden af mine lønmodtagerjobs. I 2016 har jeg besluttet at tage springet fuldt ud, og beskæftige mig med min egen virksomhed på fuld tid. Jeg er oprindeligt uddannet multimediedesigner, og har siden haft jobs som både mediegrafiker, webprogrammør, marketingkoordinator og projektledelse. Samtidig er jeg meget idérig og kreativ. Det betyder at jeg i dag har en meget bred erfaring der gør, at jeg kan hjælpe helt fra idé til færdigt produkt – samtidig med at jeg fungerer som tovholder for markedsføring i din virksomhed.

  • Idéudvikling 90% 90%
  • Koordinering 95% 95%
  • Webesign og brugervenlighed 100% 100%
  • Webudvikling 95% 95%
  • Grafisk design 85% 85%
  • Analyse 80% 80%