Får du nye kunder på dit website?

Har du brug for et website, eller har du brug for nye øjne på dit eksisterende website? Der ligger mange udfordringer i at udvikle og vedligeholde et website – og processen fra at tage beslutningen om at ville have et website, til at stå med det færdige produkt kan være indviklet hvis ikke man gør sig gode overvejelser undervejs. Fx, hvad er formålet med websitet, hvad er det du gerne vil have ud af det? Hvem er  målgruppen? Hvilke informationer skal der på. Helt afhængig af behovet kan jeg hjælpe med et website der passer til din virksomhed.

Rådgivning eller en del af udviklingen

Skal jeg være med i udviklingen af websitet – eller skal jeg fungere som din medarbejder der holder styr på udviklingsprocessen? Det kommer helt an på både dig og dit website. Jeg har en del erfaring med udvikling i flere systemer, men ved også hvornår en opgave kræver en specialist. Men derfor kender jeg stadig til fagudtryk, faldgruber og processen bag et website, og kan hjælpe dig med at få dig så gnidningsfrit igennem udviklingen af en side til dit firma.

Det kan jeg hjælpe med

N

Research & analyse

Inden der tages hul på design og opbygning af sitet skal der defineres formål, målgrupper osv. til dit website.

N

Kravspecifikation

Jeg har flere gange stået i situationer hvor en kunde havde fået lavet et website, og så er det gået i hårdknude med webbureauet. Der er simpelthen ikke lavet en ordentlig forventningsafstemning mellem parterne. Derfor er kravspecifikationen så vigtig. Den behøver ikke være en stor manual – men den skal alligevel beskrive indhold og funktioner på sitet, så der ikke er tvivl om hvilket produkt du står med i sidste ende.

N

Design & brugervenlighed

Når din side designes skal den lægge i tråd med resten af din visuelle identitet. Samtidig skal den fange målgruppen, og den skal fungere på flere platforme. Dine potentielle kunder skal anvende sitet og navigere rundt på det – og derfor er det vigtigt at det fungerer – både indholdsmæssigt og visuelt.

N

Udvikling

Når dit site skal udvikles og kodes, kan alt næsten lade sig gøre – men der er også mange systemer at vælge imellem og ofte kan det være en jungle at navigere imellem dem. Jeg kan hjælpe dig med at vælge det bedste system til netop dit behov, så du hverken får et system der er for lille og kræver for meget – og heller ikke betaler for et kæmpe system, hvor du kun bruger en brøkdel af funktionerne.

N

Test

Inden dit site kommer online og dine kunder besøger det skal det testes. Det skal tjekkes for indhold, funktionalitet, hvordan den vises i forskellige browsere og på div. enheder.

N

SEO

Hvad er nu det? Jo, det er bl.a. det der gør at du bliver vist på Google når potentielle kunder søger efter virksomheder som din.