Design og udvikling af professionelle websites & -shops

Er du synlig på nettet? Bliver du fundet på Google? Og kan dine kunder finde rundt på hjemmesiden? Dit website repræsenter dig på nettet, så lad det tage sig så godt ud som muligt.

Komplet løsning!

Analyse

Hvad har du egentligt brug for? Hvem er din målgruppe – og hvem skal bruge websitet. Lad os sammen finde en løsning på et site der passer til dine kunder, og til dig. 

Design

Dit website skal selvfølgelig lægge i tråd med resten af din visuelle profil. Det afpejler jo din virksomhed. Men ud over brugerfladens design ligger også designet af den oplevelse du gerne vil give brugeren. Det skal gøres så nemt for brugeren som muligt.

Udvikling

Alt det som ingen ser! Bagved designet af et website ligger programmeringen, kodningen, at du bliver set af Google, alt det lovmæssige osv.

Indhold

Når websitet er udviklet er der ofte en masse benarbejde der skal laves. Tekster, billeder og videoer, og måske produkter der skal oprettes på din side. Her kan jeg selvfølgelig også være behjælpelig. 

Hvad koster en hjemmeside?

Svaret kan være alt fra 0kr. til flere hundrede tusinde. Det kommer helt an på hvad dit behov er. 

Giver du en kop kaffe? Så kigger jeg gerne forbi til en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan finde ud af hvad du har brug for, og hvad det evt. koster. 

Vedligeholdelse af eksisterende hjemmeside?

Har du brug for hjælp til løbende ændringer på siden, opdatering af indhold og for at sikre at dine tekster bliver set af Google (SEO) har jeg lavet en løsning med fx 10 eller 20 timer pr. måned. Så styrer du hvordan timerne fordeles efter dit behov. Find priser her.

 

Ren support-livline

Nogle virksomheder vedligeholder selv deres website, og har sjældent brug for hjælp til ændringer på websitet – men har blot brug for at siden er opdateret, og hjælp når noget ikke virker, eller ved større tekniske ændringer. Her kan jeg hjælpe dig med en supportaftale, eller en klippekort-aftale. Dermed har du selv fuld kontrol over alt – og jeg fungerer blot som de livline når du selv kommer til kort.